Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Елегантни Поли

Сряда, 13 Март 2019 14:21

Как професионално да почистите килими

Написана от
Килими - тези удобни подови настилки. С тях обаче, собствениците им са изправени пред проблема с почистването. Множество прах се натрупва по повърхността, малки петна и всичко, с което домакините не могат да се справят сами. Професионалното почистване на килими ще помогне за премахване на праха в дълбочината. Почистването на…
Четвъртък, 14 Февруари 2019 17:23

Тайните на Пепеляшка: изхвърляне или обновяване

Написана от
От деня на сватбата, от някоя годишнина или друг важен момент в живота, скъпите сервизи са се понатрупали в дома. Често се случва така, че да загубят добрия външен вид, въпреки че почти не сте ги използвали.
Сряда, 13 Февруари 2019 21:36

Бързосъхнещо лепило

Написана от
Предимствата които имат нашите секундни лепила са неоспорими. Понякога се налага бързо и здраво залепяне и използването на секундно лепило е единствения вариант в този случай. Разгледайте и другите видове лепила които се предлагат при нас.
Четвъртък, 07 Февруари 2019 11:41

Доставка на офис консумативи

Написана от
Може да поръчате канцеларски материали, в това число и цветни моливи за вашата фирма от нашия онлайн магазин. Предлагаме също така и безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Сигурни сме, че вашия офис се нужда и от други материали, затова лесно може да се възползвате от безплатната и бърза…
Четвъртък, 06 Декември 2018 12:59

Как да създадем дизайн и простор в малката кухня

Написана от
Поставянето на всичко, от което се нуждаете, на няколко квадратни метра, а след това разчистване на затрупания стар гардероб не е лесна задача. Но тя има тон на решения.
Сряда, 28 Ноември 2018 22:17

Освежаване на интериора с нови одежди

Написана от
В разгара на лятото, предлагаме ти начин да освежиш дома само с малко средства и материали, общи шивашки умения, много креативност и да внесеш голяма доза настроение в интериора. Това може да стане като облечеш столовете в дамаска.
Понеделник, 26 Ноември 2018 13:52

Демонстриране на ваната с експорта

Написана от
Изхвърляне на ваната с експорта е нова услуга на пазара. Ако искате да се отървете от старата баня, ще трябва да я демонтирате и да организирате изхвърляне в депо.
Вторник, 16 Октомври 2018 22:56

Полезен магазин за смартфон резервни части

Написана от
Смартфоните става все по-популярни сред всички възрастови групи и това е напълно разбираемо предвид тяхната полезност. Всеки намира начин по който смартфона му е полезен и го използва по този начин. Понякога дори без да искаме може да изпуснем смартфона и съответно дисплея да се пукне. Тогава може да се…
Четвъртък, 11 Октомври 2018 19:04

Продажба и монтаж на климатици

Написана от
От дълги години фирма дд трейд предлага климатици за продажба. Също така освен с търговия, вие може да се възползвате и от услугите за монтаж и профилактика.
Страница 1 от 15

Допълнително