Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Елегантни Поли

Използване на излишните неща от мазета и тавани ще ви е от полза, както за планиран скорошен ремонт, така и за да се осигури топлина и уют в къщата.
Четвъртък, 18 Април 2019 17:43

Събиране и изхвърляне на отпадъци

Написана от
Днес разговорите по темата екология са много популярни, въпреки че за мнозина те са абстрактни. Самата екология като наука изучава живота на различни организми - животни, растения и хора - в тяхната естествена среда и взаимодействието им помежду си.
Петък, 12 Април 2019 19:39

Как да подготвим къщата за новата година

Написана от
Общото почистване преди празниците и премахването на ненужни и стари мебели са нещата, които се отлагат за по-късно, през цялата година. Преди новата година е обичайно да се изхвърлят всички стари и ненужни неща, да се демонтират елементите в апартаменти, да се почисти.
Понеделник, 08 Април 2019 17:04

Превоз след почистване на мазета и тавани

Написана от
Всеки, който някога е срещал необходимостта да премахне натрупания скрап, се е замислял и над темата за транспорт. Има няколко начина на транспортиране. Има ситуации, в които има много малко скрап и точката на приемане на тази суровина се намира почти в съседство. В този случай, може да се справите…
Събота, 06 Април 2019 13:14

Защо не купувате авточасти втора ръка?

Написана от
Започнете да купувате авточасти мегапартс и ще видите колко много пари могат да се спестят по този начин. Естествено има някой авточасти които не могат да се купят по този начин, но това не се отнася до много голяма част други.
Четвъртък, 04 Април 2019 21:22

Доверете се на Мегапартс

Написана от
Когато говорим за авточасти втора ръка, неминуемо в нашето съзнание се появява мегапартс. Това е съвсем нормално предвид фактът, че голяма част от потребителите които пазаруват авточасти онлайн използват този онлайн магазин. Това го прави най-популярния в тази категория и съответно най-много хора му се доверяват.
Сряда, 13 Март 2019 14:21

Как професионално да почистите килими

Написана от
Килими - тези удобни подови настилки. С тях обаче, собствениците им са изправени пред проблема с почистването. Множество прах се натрупва по повърхността, малки петна и всичко, с което домакините не могат да се справят сами. Професионалното почистване на килими ще помогне за премахване на праха в дълбочината. Почистването на…
Четвъртък, 14 Февруари 2019 17:23

Тайните на Пепеляшка: изхвърляне или обновяване

Написана от
От деня на сватбата, от някоя годишнина или друг важен момент в живота, скъпите сервизи са се понатрупали в дома. Често се случва така, че да загубят добрия външен вид, въпреки че почти не сте ги използвали.
Сряда, 13 Февруари 2019 21:36

Бързосъхнещо лепило

Написана от
Предимствата които имат нашите секундни лепила са неоспорими. Понякога се налага бързо и здраво залепяне и използването на секундно лепило е единствения вариант в този случай. Разгледайте и другите видове лепила които се предлагат при нас.
Страница 1 от 16

Допълнително