Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Елегантни Поли

Вторник, 24 Март 2015 18:24

Антонио Бандерас рекламното лице на Орбит

Написана от 

Много актуално стана известни личности да влизат в ролята не само на някои филм, но и в рекламните кампании. Така за водещата марка на дъвки дражета Орбит, без захар за рекламно лице беше избран Антонио Бандерас.

Световната филмова звезда на филми, като Шрек и Десперадо, Антонио Бандерас има за задача да комуникира ползата от дъвченето на дъвка без захар след хранене и с това да покаже на зрителите, че хигиената на устата, както и здравето са много важни.

Самият Бандерас споделя, че това, което най-силно го привлякло в рекламата на Орбит, бил факта, че сам обича факта, да си похапва, а чистата и здрава усмивка е ценна за всеки актьор. С похапване на бързо на снимачната площадка, само една дъвка орбит е достатъчна, за да върне блясъка на усмивката му и отново е готов за камерата. Така споделя голямата кино звезда.

Самата Джанина Бабичану, маркетингов директор на рекламната кампания, филмовата звезда е точното лице за представяне на дражетата. Като филмова звезда позната на малки и големи от киното, Антонио Бандерас е идеален посланик за добрата хигиена на устната кухина. Така с лицето си, той насърчава зрителя на дъвките без захар да станат част от ежедневието му.

Допълнително