Login
Register
Начало
Вторник, 24 Януари 2017 13:15

5 идеи как да използвате книгите в интериора

Написана от 

Кои са любимите ви книги? Знаете ли, че те могат да бъдат успешни аксесоари за декорация на дома. Нека започнем с някои свежи идеи, които да са от полза не само за да оптимизирате помещенията, но и да не се налага да изхвърлите на боклука. Погледнете за справка тук: http://hamalski.com/izhvarlyane-na-stari-mebeli-s-hamalite-na-radoslav/ за извозване на стари мебели и стари вещи.

Масичка за кафе може да направите с купчина стари книги в интериора. Пакет от любимите ви книги, посветени на масичката в хола. И както се казва, "Добре дошли в моят щастлив ъгъл!". С това може да направите силно впечатление от няколко малки книги, поставени на светла тавата и до тях букет от свежи цветя.

Интериорен пейзаж – по сходна на горната идея може да допълните интериора на нощното шкафче. Фразата "маса пейзаж" отдавна е станала настояща за интериорните дизайнери. Може да използвате обичайните предмети, настолна лампа, няколко саксии с цветя и всичко това на фона на древни рисунки, поставени върху малката маса.

Приятен кът към колекция от бели обекти в бяло. Така кабинетът изглежда страхотно в светло. Ако ви е скучно бялото, поставете по рафтовете книги с ярки цветни панели. Интериорът ще бъде по-забавен. Това е най-лесният начин да направите промени в интериора, без излишни разходи.

Върховна сбирка - ако старите книги са направени с нови обвивки, например, бели със златни ивици и ги поставяте на рафта сред обичайните книги, колекцията ще изглежда много живописно. Тези корени ще добавят луксозна топлина в цялото помещение. Те могат да бъдат направени от всеки цвят, който поддържа интериора.

Детски кът

Смятате ли, че за украса могат да служат празни стените в детската стая? Разбира се, че не. Поставете книги! Направете малък рафт в стената и организирайте там детски книги. Те изглеждат като произведения на изкуството. Подгответе списък на най-добрите книги за деца.

Вижте още:

Контакт с фирма за извозване на стари мебели в Бургас: http://obshtini.com/izvozvane-stari-mebeli-burgas/;

Разгледайте за почистване на дворове, ако планирате декориране на дворното място:

http://xn--80adblldd9aggijdu.com/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5/

 

 

Допълнително