Login
Register
Начало
Сряда, 10 Май 2017 16:57

За да купите тиксо

Написана от 

 Това е идеално почива на абсолютно всякаква повърхност, и е с висока незабележимо. Двустранен лента, или като го използва, за да се свика от хора "тиксо", тя се използва широко в ежедневието. Тя може да се използва лепило материали с различна структура и плътност. Такава лента, за да лесно да замени лепилото, качеството на залепване на не по-лошо. Има няколко варианти на двустранната адхезивна лента: конвенционалния лента дозатора и ролка (лента в пластмасов корпус с режещия ръб). Наскоро, опаковки са били приложени в кабинета структура.

Той може да се наложи напълно непредвидени ситуации (залепени листа хартия, опаковки документи, запечата плика, и така нататък.). В дома с тиксо изолирани прозорци през зимата, като по този начин подобряване на тяхната цялост и осигурява топлина за поддържане на стаите.

Scotch Опаковка е идеален за декорация на подаръци. Тя може да се използва за свързване безпроблемно ръбове и шевове на хартията за опаковане от лента прикрепена носа. Stretch филм се използва като опаковъчен материал. Благодарение на способността си да се простират на опаковката не причинява неприятности. Къде да купя двустранен самозалепващи се ленти? Такава служба на елементи като автомат или тиксо, може да се намери във всеки отдел офис.

Интернет - магазин "Office1" предлага услугите си в служба на продажбата. Сайтът на нашия магазин широка гама от стреч - филм, двустранен лента и други самозалепващи ленти. За да купите двойно залепваща лента, вие дори не е необходимо да излизате от дома си, просто посетете виртуалния директория и да направите поръчка. Цените, посочени в каталога, най-добрите и най-достъпни и допълнителни отстъпки от 5% до 20%, ще ви позволи да направите най-благоприятната покупката!

Допълнително