Login
Register
Начало
Вторник, 16 Май 2017 18:29

За ремонт на Шкода

Написана от 

Skoda - Чехия популярна марка автомобил, който имаше голямо влияние в апарат европейската автомобилна промишленост. Днес марката принадлежи на Volkswagen AG. През цялата си история на 130 години, производителят е успял да набира световно признание. Автомобилите Шкода - са въплъщение на традиция и иновация.
автомобилите Шкода

история на компанията води началото си от 1895 г. Основан от Вацлав Laurin и Вацлав Клемент, от самото начало го произвежда велосипеди, а след това - мотоциклети. Но вече през 1905 г. под марката стартира първия Шкода автомобил, който има сензационен успех.


Автомобилите, които са предприели на liniaj по време на Първата световна война са имали главно военно предназначение. В периода между двете войни, производителят на автомобила е донесъл производство на съвсем ново ниво и става технически индустриален гигант.

По време на Втората световна война компанията Шкода Ауто стартира производство за военни нужди. Голяма част от заводите на производителя в тези години са били унищожени. След края на войната, автомобилен производител успя да се възстанови своите възможности много бързо, но по политически причини дълго време компанията продължава да произвежда продукция за вътрешния пазар.

През 1990 г. тя е устойчиво и продуктивно сътрудничество между компанията започна да Škoda Volkswagen AG.

Днес Шкода гама е представена леки и товарни автомобили.


Предимства на SKODA

    ергономичен интериор;
    динамично ускорение;
    икономически фактори;
    отлично управление;
    високо ниво на надеждност и сигурност;
    поддръжка;
    наличните компоненти;
    относително ниска цена;
    просторен багажник;
    echipaţiei разнообразие на база;
    висококачествени довършителни материали.

В съвременните автомобили Шкода оборудване включва: Колумб навигационна система, мултимедиен център, климатроник климатична система, Парктроник, както и разнообразие от допълнителни опции.
Най-добрите части на Шкода

За да се гарантира правилното функциониране на всички възли са готови автомобилни компоненти с високо качество и на гориво. Широка гама от надеждни и издръжливи части за Шкода достъпни Интернет предлага нашия магазин. Работете с нас, можете да премахнете недостатъците появи минимална цена.

На нашия сайт можете да си купите резервни части за Шкода не само полезна, но и функционира. удобни за търсене и квалифицирани консултанти бързо ще ви помогнат да изберете необходимите резервни части. Ние разбираме колко важно е за водача, колата винаги е в действие и затова правя доставка в най-кратки срокове.

Допълнително