Login
Register
Начало
Събота, 09 Май 2015 12:46

Интересна информация за авто киното

Написана от 

В тази статия ще си поговорим за кино и то не какво кино, а автокино! Идеята за създаване на такъв тип кино не е нова и е поне на няколко десетилетия. Корените водят към САЩ, но отскоро и в България има подобно нещо. Автокиното е едно различно изживяване което всеки трябва да опита. Да си на кино и в същото време в колата е нещо различно и ново за всеки от нас. Билетите за такова кино не са много скъпи, затова всеки който им кола е хубаво да отиде.

Сигурно се питате как точно е осъществена идеята. Колите се нарежда на няколко реда и срещу тях върху голямо платно се прожектира филма. Слушате го през радиото, за целта трябва да имате хубава авто фм антена и приемник. Честотата на която се излъчва ще разберете на място и остава само да настроите радиото на нея за да може да слушате филма. В по-големите български градове вече се проведе такова авто кино, скоро ще има и в по-малките.

Самата възможност да сте сами с вашия приятел или приятелка докато гледате филм от колата е особено романтично и поражда приятни чувства. Точно за това по-нагоре казахме, че всеки който има възможност, трябва да пробва това. За да бъде приятно изкарването, звука в колата трябва да бъде много добър.

Само по този начин ще постигнете приятна атмосфера все едно сте в истинско кино и в същото време сами с любимия човек. За да имате добро звучене във вашата кола, трябва да я оборудвате с качествени авто тонколони като тези тук. В случай, че решите да инвестирате в автомобилно озвучаване, знайте, че ще си заслужава. Не само заради авто киното, а и по принцип.

По време на пътуване е много хубаво да си пуснем приятна музика – когато говорителите са качествени и звученето е съвсем различно.

Допълнително