Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Елегантни Поли

Неделя, 22 Април 2018 16:13

Подаръци и пожелания - магия и тълкование

Написана от 

Да подариш подарък за Рожден ден или друг специален момент е равносилно на това да дариш щипка щастие, опакована в настроение и запечатана с целувка!

Въпреки, че не е сезонът на най-големите подаръци, то всеки от нас имам моменти, в които иска да направи някой друг щастлив.

Подаръци правим за рождени дни, годишнини, празници и делници. Ако сега ви предстои да организирате стилен, забавен, оригинален подарък, но не знаете какво да изберете, ако на вас са направили подарък и се разкъсвате между разбиранията си и вътрешният глас, които ви нашепва: „Защо ми подарява това“, то  вижте нашия тълковен речник на подаръците:

И помнете: И най-скъпият подарък не представлява нищо без красива опаковка и свежи пожелания за Рожден Ден:

1.       Букета цветя – подобен тип подаръци са за по-далечни хора, които не познаваме така добре. Ако обаче познавате добре човекът до вас ще изберете нещо специално, а букетът ще е само съпровождаща част.

2.       Бельо от летекс с белезници – такъв тип подаръци се отнасят към по-специална графа. Затова и подаряващият ги е по-скоро мъж за една нощ, отколкото човек за цял живот.

3.       Плюшено мече – такъв подарък е сантиментален и нищо чудно и подаряващият го да е чувствителна натура. Хубавото на този тип мъже е, че не се срамуват да показват чувствата си и са изцяло отдадени на този, когото обичат.

4.       Книга – разбира се зависи от случая и повода, но и самото съдържание. Ако е книга с еротични масажи, то добре, но ако е книга с готварски рецепти, навярно намеква за нещо. Помислете преди да направите подобен род подарък. Не всеки е роден за идеалната професия домакиня и не на всеки му подхождат криминални романи.

5.       Животинче – сладурско, но си има своите предназначения. Подаръкът животинка говори за любим човек, но и такъв които харесва природата. Дали вие смятате така и дали това не е намек за дете.

6.       Пръстен с диамант – е, ако получиш такъв подарък от любимия, няма начин да не се касае за нещо по-сериозно. Ако е така мисли бързо, че знаеш ли какви още изненади може да е приготвил за теб.

7.       Автомобил, лаптоп или мобилен телефон – хората, които правят такива подаръци са най-вече практични. Тези хора не са от онези, които буха правили серенада цяла нощ под балкона, но поне може да сте сигурни, че пред вас има сериозен човек със сериозни намерения. Или казано по друг начин рамо, на което винаги да разчитате.

Вече трябва да имате по-богата представа за подаръците и пожеланията, защото това което даряваме само по себе си казва много.

Да дариш подарък е начин на показване малка частица добрина!

 

 

Допълнително