Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Елегантни Поли

Понеделник, 09 Юли 2018 11:35

Истинската срещу фалшвата любов

Написана от 

Навярно сте чували израза: "Любов като на кино!"....ако все още не знаете какво представлява тя и как да направите разлика между истинската и фалшивата любов, то каним ви да научите сега с INTERPOLEZNO.COM:

За да се откриете истинска любов, трябва да знаете какво реално е любовта. За да привлечете и да я задържите, трябва да и се отдадете и да отвърнете в замяна. Знаейки как да се прави разлика между чиста любов и фалшивата любов, ще знаете и как да избегнете грешния човек.

1. Истинската любов носи жертвоприношение; Фалшивата любов само се грижи за себе си.

Истинската любов е безкористна. Въпреки че не се пренебрегва, той е готов да направи големи жертви, за да накара някой да е наистина щастлив. От друга страна, фалшивата любов е егоистична, защото се грижи само за себе си.

2. Истинската любов се радва истински; фалшивата любов е скрита в тъмнината на лъжите.

Истинската любов обича да живее честен живот. Това не е удобно за лъжата. Това ви спестява съмнение и несигурност, тъй като винаги показва честност и прозрачност. От друга страна, фалшивата любов се радва на лъжи. Страхува се да се доближава до светлината. Тя живее в тъмнината и не дава просветление.

3. Истинската любов е добра; фалшивата любов е жестока.

Истинската любов има голямо сърце. Тя ще ви даде любов и грижа повече, отколкото заслужавате. От друга страна, фалшивата любов е безсърдечна. Тя ще донесе болка.

4. Истинската любов е търпелива; фалшива любов бързо темперирана.

Истинската любов може да толерира и да прости вашите недостатъци. От друга страна, фалшивата любов е податлива на гняв, когато правите грешки.

5. Истинската любов е смирена; фалшивата любов е горда.

Истинската любов действа със смирение. Тя признава собствените си грешки и дори поема отговорност за грешките на другите. От друга страна, фалшивата любов е хвалебствена. Тя не позволява грешките, а обвинява другите.

 На тези страници ще намерите още много полезна информация: http://www.interpolezno.com/category/psihologiya-2-2/intimno-i-lichno.

 

Допълнително