Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Елегантни Поли

Понеделник, 17 Септември 2018 12:36

Защо в София и други градове на страната се говори все повече за събирането на боклуци

Написана от 

В София и околностите й се извършват строителни работи по изграждането на жилищни, административни и търговски съоръжения. Частни къщи и вили се строят извън града. В този процес се образуват много боклуци, от които е необходимо да се отървете.

Натрупвайки се в големи количества, не само пречат на преминаването, но и представлява опасност за работници и обикновени граждани. Невъзможно е този проблем да бъде решен самостоятелно. Трябва да се свържете с професионалисти - в специализирана фирма, която извършва транспортирането на строителни отпадъци. Такива са екипите на: http://www.xn--80apb8af1ae.com/category/извозване-отпадъци-пловдив.

Друга категория отпадъци са битовите отпадъци или твърдите битови отпадъци. Те се натрупват в контейнери в близост до жилищни сгради, в близост до офиси, търговски предприятия и трябва да бъдат транспортирани в рамките на 24 часа.

Какво да направите с боклук?

Наемайки екипи на Чистачи.com, вие решавате една голяма част от въпросите си. Сега е моментът да попитате за товарен камион, начини на извеждане на боклука до позволени места.

За освобождението на териториите от отпадъци и различния произход на боклука, от фирмата ще ви информират обстойно. Те имат редица предимства. Нека ги разгледаме подробно:

1. Достатъчно голям капацитет. Той ви позволява да транспортирате строителни и битови отпадъци наведнъж от няколко адреса, в зависимост от натрупания обем.

2. Въз основа на вида и спецификата на боклука, може да потърсите транспорт, както за апартамента в столицата, така и в околностите.

3. Високото ниво на маневреност дава възможност да се вземат боклуци в най-недостъпните места. Съществуващата архитектура на града, особено в историческия център, не позволява на тежкотоварните автомобили да преминават през улици, алеи и ниски и тесни арки. Те просто не могат безопасно да стигнат до точката на събиране.

4. Камионите, с които разполага фирмата не са само тежкотоварни и обемни. Сред тях има и множество бусове, с които могат да се извозят всякакви боклуци от строителна дейност, както и стари мебели.

5. Наемайки камион с екипна бригада от Чистачи.com получавате и възможност за индивидуална оферта, според вашите нужди.

 

Допълнително