Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Елегантни Поли

Петък, 12 Октомври 2018 10:56

Как да следвате съвети за ефбет от betsoldier за залагане

Написана от 

Има много добри услуги за залагания, които обещават нереалистични резултати. Има и подвеждащи, които само търсят скандални такси за абонамент. Трябва ли да платите за съвети за залагания? Има ли безплатни съвети за залози, които са печеливши?

В тази статия ще обсъждаме предимствата и недостатъците в плащането на съвети за залагания и как да правим разликата между печеливши и с търговска цел.

Ако вие сте залагащ и искате да спечелите пари, като следвате съветите за залагания на експертите опитайте със съвети за ефбет от betsoldier!

Трябва ли да платите за съвети за залагания?

Говорейки като цяло, вероятно не би трябвало да плащате за съвети за залози. Историята ясно показва, че повечето клиенти, които плащат за съвети за залози на вземат от самите залагания.

Купените от селекции не винаги превъзхождат пазара, а понякога това е извън джоба на клиентите независимо от цената, която са платили за услугите.

Състезанието за съвети за залози не е индустрия, пълна с успешни истории по отношение на ефективността на избор. По-вероятно е да чуете истории за ужасите, отколкото за овациите. Това е индустрия, която е събрала и лоша, и добра репутация.

Ако приложите силата на аналитикът, ще откриете защо повечето услуги за залагания представляват лоши инвестиции и как една шепа успешни и наистина печеливши типстери успяват да победят пазара.

Съвети за ефбет от betsoldier:

1. Не се впечатлявайте от печелившите проценти на Гауди

Цифрите в това поле обикновено си заблуждават. Много лесно е и да създават илюзии с печеливши проценти. Промишлеността за съвети за залози е основно жива, дишаща. Пример за това как се мамят хората с илюзии има създадени около 50/50 халфове, чрез натрупани ситуационни печеливши проценти.

Някои от тях печелят проценти, а някои не.

Другите, след като преживеят нормалното отклонение и потока от отклонения, които се случват във всички сфери на хазарта, рекламират само това, което се е случило по време на най-горещата част на залога.

Хендикапърите, които са 50/50 с цялостния си избор имат по-добър процент къси разстояния, точно като естествен резултат от законите на вероятността. Те ще ви разкажат за добрите залози, като оставят лошите, които са 50/50.

Други типстъри създават разнообразие от "клубове", които предлагат различни набори от селекции (обикновено свързани към категориите, подобни на "залога за развлечение", "сериозния залог" и "високия ролер"), а след това рекламират най-много успех на клубовете. 50/50 handicapper може да бъде 65/35 в даден клуб, а понякога 35/65 в друг. Представете си кой ще чуете?

 

Сега е много често срещано онлайн, за да се намерят "групи" от типстъри под един корпоративен чадър, като уебсайтовете, които рекламират най-новата положителна вариация на своите "най-горещи инвалиди“. От група от няколко инвалиди с калибър от 50/50, някой има печеливша седмица. Това е, което ще чуете.

Защо се случва това? Стратегията работи от гледна точка на продавачите, защото твърде много комарджии изискват съвети за невероятни печеливши проценти. Те не плащат, освен ако не чуят голям брой такива. Така че много от услугите за залагане ги задължават или чрез измамни средства, или "лъжлив пропуск". Той работи много срещу сериозните залагащи, опитващи се да намерят легитимно успешни услуги за залагания, защото има толкова малко чисти данни, които да прилагат аналитични данни.

Ако искате да проследите и да платите за достъп до услугата за съвети за залагания, уверете се, че резултатите от тях са напълно разкрити и оценете значимият размер на извадката. Това се прави на база най-малко няколко стотин селекции, така че да отчитат върховете и спадовете. Прозрачността е ключът тук. Например, не само съветите ефбет от betsoldier, че са безплатни, но може лесно да проучите някои от съветите за публикуване. Всеки съвет от всеки тип е записан и може просто да търсите и сравнявате резултатите за всеки типр във всяка лига и / или спорт във всяка времева рамка.

Може също така и да попитайте навсякъде във форумите за залагания или в Twitter, за да видите какви други услуги трябва да обмисляте. Скоро ще откриете дали наистина е това, което се твърди.

2. Фокусирайте се върху съдържанието

Много претенденти излагат своите слабости, когато са принудени да обсъждат действителна игра. Те са експерти при убеждаване, когато се опитват да продадат себе си или да вземат парите си, но не и експерти при анализи, когато се налагат неприятности. Предвид това, че има толкова много потребители понастоящем, се правят онлайн видеоклипове или се публикуват съдържание на уебсайта. Така може да се запознаете с основите на аналитикът.

3. Не забравяйте, че истинските истории на успеха са често срещани на пазара

Много е трудно постоянно да надминава широко наличните коефициенти на зрели пазари с голям обем. Линиите за отваряне са доста силни, за да започнете. После интелигентните пари бързо определят броя на правилното място като общо правило. Това не означава, че затварянето на линиите не може да бъде победено. Но ако не сте пред пазара, рентабилността ви ще бъде ограничена. И ако вече плащате висока абонаментна такса за избор, може да забележите, че доходността Ви е почти нищо.

В заключение:

Сега, нека да сложим всичко на везната:

Най-добре да се избягва: Типстърите наблягат на това, кои са вероятните забранени заблуждаващи проценти на печалба, срещу най-големите пазари на глобални залагания. Добре е да разполагате със съвети за ефбет от betsoldier или сами да имате инстинкт за истинско разбиране. Последното е микс от набор умения и стратегии при предоставяне на анализ за игри.

Най-добре да обмислите сериозно: Типичните хора, които наблягат и изразяват своя опит на по-малките и по-уязвими пазари, не само ще разкрият истината за своите резултати, но и ще разговарят реалистично за вероятните процентни печалби.

Това може да звучи така, сякаш ви казваме, че на никой не може да се има доверие, за да победите коефициентите на по-големите установени пазари. Няма да стигнем толкова далеч.

Ако възнамерявате да закупите абонамент за услуга за съвети за ефбет от betsoldier, работете интелигентно в процеса, няма да сгрешите. Така ще може да вземете възможно най-добро решение.

 

 

 

Допълнително