Login
Register
Начало
Понеделник, 12 Октомври 2015 13:26

5 съвета за незабавен успех в онлайн пазаруването – интериорен дизайн

Написана от 

Много в наши дни биха казали: Ура за интернет! Той е идеалната отправна точка за вашия интериор с нов облик. Не е недостиг на вдъхновение, а дори с него можете да платите виртуално посещение на много големи онлайн магазини, втора употреба сайтове и всякакви магазини за строителство. Но как да се гарантира, че онлайн пазаруването може да донесе  абсолютен успех на всеки, нека научим сега:

В интернет ще намерите изобилие от мебели, аксесоари, декорация, осветление, предложения за sanirane и т.н. Понякога ще откриете уникални елементи, които вероятно никога няма да намерите във физическа магазин. Не е чудно, че следователно онлайн покупките се увеличават експоненциално всяка година. Въпреки, че повечето магазини имат добра политика на връщане се, оказва в действителност, че не е така лесна задача за изпращане на някои неща до крайния потребител.

Ето защо ние събрахме някои практически съвети и трикове за прогонване на лоши купувачи в миналото!

Знанието е сила

Звучи логично, но понякога сме толкова впечатлени от това, което е на екрана, че забравяме сами да проверим за желаните и нужни ни размерите. Обърнете внимание на размера на строителните материали или обзавеждане, което избирате, както и на това дали се вписва в интериора. Има ли достатъчно място? Научете за пропорциите? Дори да пазарувате окачени тавани за спалня, не забравяйте преди това да вземете реалните размери на вашето помещение.

Върни неща

Нещо, което не обмисляме навреме е това, когато вече е твърде късно. Преди да натиснете бутона "купи сега", трябва да направите оценка на условията. Предвидете си нещата по-рано, за да не плащате излишни разходи за връщане обратно на по-късен етап.

Опции за доставка

Това се отнася често до дребния шрифт, но трябва да се разбира и да сте наясно как ще бъдат доставени вашите покупки. Много пъти поръчвайки онлайн плащате допълнително, но всичко това е направено, с  цел улеснение. При това трябва доставката пристига на желания адрес.

Отстъпки

Дръжте очите си отворени за специални промоции. Има много магазини, предлагащи същите продукти, които се конкурират помежду си, те редовно организират различни дейности: 2 + 1, временни отстъпки, безплатна доставка и т.н. Потърсете на атрактивната оферта за вашите нужди.

Сравнете го!

Не е необходимо да се хвърляте на първия избран продукт. Въведете името на продукта в Google и се огледай, къде можете да направите най-добрия сделката. В някои случаи, веднага можете да видите в резултатите от търсенето в Google. Пазаруването може да се осъществи още на първите резултатите от търсенето, а в други случаи, ще трябва да копаете малко по-дълбоко за сравнение.

Допълнително