Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Елегантни Поли

Четвъртък, 21 Януари 2016 14:32

5 идеи за меден месец

Написана от 

Въпреки че мързелуването на плажа е стереотипния образ за изкарване на меден месец, не всички двойки искат тропическа ваканция. За някои, мекия климат и красивата зеленина са добра среда за романтика. Двойките, които се женят през есента може да се възползват от началото на сезона, за да се насладят на страхотни есенни дестинации.

Сред природата

Есента е най-подходящото време за пътуване до място с много лоза и популярна дестинация, където се ценят вината. Използвайте този месец, когато производството на вино е в разгара си. Ще има много възможности да обиколите лозя и ще бъдете в състояние да получите реален поглед към това как се прави вино.

Аляска

Аляска е най-подходящото място за двойки, които искат да зърнат красотата на Аляска. Дните през есента стават по-къси и е много по-лесно да видите северното сияние. Представете си: Вие и вашият нов съпруг сгуши под одеялото, загледан в дъгата светлините ивици по небето. Между естествените светлини на небе, които създават неописуемо шоуто. Аляска е супер романтична дестинация за двойки, които желаят да се преборя със студа.

Съвременната романтика

Днес има много млади двойки, които предпочитат да прекарат по традиционен начин своето тържество преди медения месец. Ако и вие планувате да отпразнувате с приятели и роднини, то подберете най-добрият ресторант. Направете организацията много по-рано, за да сте спокойни в деня на тъждеството.

Един динамичен меден месец

Много двойки си падат по екстремни и изпълнени с много активност преживявания. Ако и вие сте от тях, то сега е момента да научите повече за възможностите за посещения и екскурзии в този период. Така например, началото на есента може да е чудесен начин да отидете на планина, да се отдадете на пешеходен туризъм или каране на колело, заедно с екскурзии през някои интересни геоложки дадености в района. Ако пък времето е по-студено и има дебела снежна покривка, то може да се отдадете на ски забавления за скиори и сноубордисти. Младоженци, които се отправят на подобно приключение няма да останат разочаровани, нито да скучаят.

Изберете популярна дестинация с добри хотели

Ако се спрете на традиционните предложения за екскурзия, съпроводена от луксозно настаняване в хотел, то отново няма да сгрешите. През деня може да обхождате различни места и забележителности, да правите интересни неща, а вечерите да прекарвате романтично пред огън на камината.

Допълнително