Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Елегантни Поли

Вторник, 17 Март 2015 13:05

4 любопитни факти от киното, статистиките и хората

Написана от 

Навярно и вие обичате да се ровите в социалните мрежи, да се разведрявате с игри, запознанства, да научавате нови, интересни и любопитни неща. Именно за вас избрахме 6 интересни и любопитни факта, от които може да извлечете ползата.

На този линк и още:

Развеселете се с кино – все още има стотици забавни филми, с който може да се забавлявате и за няколко часа да се откъснете от натовареното ежедневие. Едно такова филмче е за Маймо. Ако не сте гледали този филм, то накратко става въпрос за кучешкия живот, представен в образа на бигълът Маймо и неговата сестричка Пени. И докато все още не е угаснал интереса да споменем, че става дума за много забавни ситуации, в които „баткото“ се грижи за своята малка сестричка (типично на човек). След много опити поставя Пени в пазарска количка, а с нея заедно обикалят пазара и редица други места, включително разходка с лодка.

Знаете ли, че 24 часа средно на година са необходими на мъжете, за да напуснат семействата си. Всеки 8-ми от 10 съпрузи е категоричен, че подобно бягство му помага да съхрани брака си. И докато порасналите момчета се отдават на хоби в гаража, отиват на риболов и дори са готови да живеят в бараката си с инструменти, то вие, за какво мислите?!

Знаете ли, че Токио вече 14 пъти се нарежда в Топ класацията за най-скъп град. По данни килограм хляб в Токио струва 9,06 щатски долара, бутилка червено вино е 15,95 долара, а литър бензин 1,97 долара. Ех, как българинът да не мечтае за по-висока заплата, та дори само за да посети този велик град. След него в класацията се нарежда Цюрих.

И ако не сте се отегчили да се излежавате на естествен паркет, то знаете ли, че 1,76 млн. кв. м. е размерът на най-голямата сграда в света. Тя носи името New Century Global Center и се намира в Китай. Само екранът й, на който се поржектират филми, изгреви и залези достига умопомрачителните размери от 40 м. на 150 м.

Допълнително