Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Елегантни Поли

ekaterina

ekaterina

Килими - тези удобни подови настилки. С тях обаче, собствениците им са изправени пред проблема с почистването. Множество прах се натрупва по повърхността, малки петна и всичко, с което домакините не могат да се справят сами. Професионалното почистване на килими ще помогне за премахване на праха в дълбочината. Почистването на упорити петна също ще бъде възможно.

От деня на сватбата, от някоя годишнина или друг важен момент в живота, скъпите сервизи са се понатрупали в дома.

Често се случва така, че да загубят добрия външен вид, въпреки че почти не сте ги използвали.

Поставянето на всичко, от което се нуждаете, на няколко квадратни метра, а след това разчистване на затрупания стар гардероб не е лесна задача. Но тя има тон на решения.

В разгара на лятото, предлагаме ти начин да освежиш дома само с малко средства и материали, общи шивашки умения, много креативност и да внесеш голяма доза настроение в интериора. Това може да стане като облечеш столовете в дамаска.

Понеделник, 26 Ноември 2018 13:52

Демонстриране на ваната с експорта

Изхвърляне на ваната с експорта е нова услуга на пазара.

Ако искате да се отървете от старата баня, ще трябва да я демонтирате и да организирате изхвърляне в депо.

Има много добри услуги за залагания, които обещават нереалистични резултати. Има и подвеждащи, които само търсят скандални такси за абонамент. Трябва ли да платите за съвети за залагания? Има ли безплатни съвети за залози, които са печеливши?

В София и околностите й се извършват строителни работи по изграждането на жилищни, административни и търговски съоръжения. Частни къщи и вили се строят извън града. В този процес се образуват много боклуци, от които е необходимо да се отървете.

Понеделник, 09 Юли 2018 11:35

Истинската срещу фалшвата любов

Навярно сте чували израза: "Любов като на кино!"....ако все още не знаете какво представлява тя и как да направите разлика между истинската и фалшивата любов, то каним ви да научите сега с INTERPOLEZNO.COM:

Безплатно премахване на гардероб от квартал Левски

Премахването на ненужни мебели и боклук от апартаменти е задача, с която много лесно може да се справи всеки, стига да знае как. Може да наемете екип за изхвърляне на излишни, стари или повредени мебели. Някои фирми предлагат към това и безплатни услуги. Така например безплатно изнасяне на гардероб от квартал Левски може да е задача, с която да се справите навреме.

Щом веднъж се вземе решение за покупка на нов дом, всеки е изправен пред редица въпроси.

В избора на новият имот са казуси от вида – апартамент или къща Бояна, имот в друг квартал на София или в покрайнините на столицата; къща в страната. И, за да сме полезни с нещо и ние от Unique Estates, решихме да направим тема, в която да изтъкнем предимства и недостатъци от единия и другия имот.

Страница 1 от 6

Допълнително