Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Елегантни Поли

ekaterina

ekaterina

Използване на излишните неща от мазета и тавани ще ви е от полза, както за планиран скорошен ремонт, така и за да се осигури топлина и уют в къщата.

Четвъртък, 18 Април 2019 17:43

Събиране и изхвърляне на отпадъци

Днес разговорите по темата екология са много популярни, въпреки че за мнозина те са абстрактни. Самата екология като наука изучава живота на различни организми - животни, растения и хора - в тяхната естествена среда и взаимодействието им помежду си.

Общото почистване преди празниците и премахването на ненужни и стари мебели са нещата, които се отлагат за по-късно, през цялата година. Преди новата година е обичайно да се изхвърлят всички стари и ненужни неща, да се демонтират елементите в апартаменти, да се почисти.

Всеки, който някога е срещал необходимостта да премахне натрупания скрап, се е замислял и над темата за транспорт. Има няколко начина на транспортиране. Има ситуации, в които има много малко скрап и точката на приемане на тази суровина се намира почти в съседство. В този случай, може да се справите без помощ, внимателно сгънати ненужни железни части в здрава опаковка или чанта. Остава само да го отведете на правилното място.

Килими - тези удобни подови настилки. С тях обаче, собствениците им са изправени пред проблема с почистването. Множество прах се натрупва по повърхността, малки петна и всичко, с което домакините не могат да се справят сами. Професионалното почистване на килими ще помогне за премахване на праха в дълбочината. Почистването на упорити петна също ще бъде възможно.

От деня на сватбата, от някоя годишнина или друг важен момент в живота, скъпите сервизи са се понатрупали в дома.

Често се случва така, че да загубят добрия външен вид, въпреки че почти не сте ги използвали.

Поставянето на всичко, от което се нуждаете, на няколко квадратни метра, а след това разчистване на затрупания стар гардероб не е лесна задача. Но тя има тон на решения.

В разгара на лятото, предлагаме ти начин да освежиш дома само с малко средства и материали, общи шивашки умения, много креативност и да внесеш голяма доза настроение в интериора. Това може да стане като облечеш столовете в дамаска.

Понеделник, 26 Ноември 2018 13:52

Демонстриране на ваната с експорта

Изхвърляне на ваната с експорта е нова услуга на пазара.

Ако искате да се отървете от старата баня, ще трябва да я демонтирате и да организирате изхвърляне в депо.

Има много добри услуги за залагания, които обещават нереалистични резултати. Има и подвеждащи, които само търсят скандални такси за абонамент. Трябва ли да платите за съвети за залагания? Има ли безплатни съвети за залози, които са печеливши?

Страница 1 от 6

Допълнително