Login
Register
Начало
ekaterina

ekaterina

Събота, 04 Ноември 2017 16:54

Етични SEO практики

Когато става дума за добър бизнес, класирането на търсачките привлича както етичните, така и неетичните SEO практики. Отчитайки високите нива на конкуренция онлайн е добре да знаем, какви са етичните SEO практики и как могат да бъдат приложени за добри бизнес резултати:

Четвъртък, 01 Юни 2017 13:40

Как да посрещнем гости на вилата

Как да се загрява скара, преди да поставим върху й месото. Как да почистим, когато сме имали много гости и още редица въпроси, които вълнуват всяка домакиня и почитатели на приготвянето на барбекю ще разгледаме сега.

Ако вашият грил има капак, покрийте го и изчакайте, докато повърхността се затопли равномерно. И едва след това положете месо, риба или зеленчуци. В този случай, кората на повърхността на продукта бързо ще поддържа притока и задържа влагата. Разберете за извозване на отпадъци.

След всяка употреба, почистете скарата. Не забравяйте да изхвърлите  образувалата се пепел с мека гъба. Уверете се, че по интериорни и екстериорни стени не са натрупани мазнини петна, в противен случай те ще горят и ще отделят неприятна миризма следващия път. За ефективно почистване на мазнините се ползват и специални инструменти, който премахват изгоряла мазнина от тенджери, тигани, посуда и скара. С помощта на гъба или четка се измиват с вода и се изсушават. Между другото, ако преди всяка употреба, отдолу под скарата поставяте фолио стената ще остане чиста, а скарата ще се отмива много по-лесно. Тук важно е само да се блокират вентилационните отвори.

Не забравяйте да почистите грил и скара на шишчета. Ако това не бъде направено, частиците храни останали ще прегарят и развалят вкуса на барбекю следващия път. Ясно е, че веднага след приготвяне, искате да седнете и често пропускате да почиствате скарата. Но всичко може да се съчетава успешно. Поставете празната решетка или шишчета на горещи въглени и затворете капака. Хранителните отломки ще изгорят и се превръщат в пепел. След това металът внимателно се почиства с четка от самата скара със специална стомана или медна жица. Може да се използва и четка за зъби: Вземете лист фолио, смачкайте го на топка и задръжте с дълги щипки за скара. След това измийте решетката или шишчета, подсушете и увийте в хартия или плат. Така ще съхраните най-добре.

Отделете няколко минути преди готвене на кебапи. Ако преди това сте пекли риба едва ли ще искате миризмата от скарата да се пренесе и на шиша или кебапа. За да се избегнете това, трябва ви четка натрита внимателно с растително масло. Вземете същата буца хартиени кърпи за ръце и задръжте с дълги клещи. Изсипете в малка чаша с растително масло и я потопете в кърпа. Изчакайте малко, докато хартията напоена с масло, не се напои с него. Сега трябва да бързо да задържите намаслената кърпа върху решетка. Това ще помогне за предотвратяване на ръждата по решетката.

След употреба, не забравяйте да измиете всички инструменти - клещи, четки и т.н. Използвайте специални инструменти за отстраняване на грес и мръсотия.

Бон апетит!

 

 

 

 

 

Думата цветовите комбинации в интериорния дизайн е дошла от френски език и означава, декорация на вътрешното пространство. Точно поради тази дума "изкуство" в дизайна на помещенията е съчетание от комбинация, която прибягва до такъв метод за декориране на пространството, които може да създаде различни интериори - от консервативните до най-оригиналните. Пред да хвърлим поглед към тях, нека разберем за фирмите с услуги за:

Естествената светлина играе ключова роля в интериора на всеки дом. С нейна помощ може да се получи малко уединение, отвесно разположени завеси, нюанси в абсолютно неутрален цвят (бял, кремав или слонова кост), или алтернативно, завеси в по-дръзки тонове или Венециански щори, които регулират влизането на слънцето според необходимостта.

Кои са любимите ви книги? Знаете ли, че те могат да бъдат успешни аксесоари за декорация на дома. Нека започнем с някои свежи идеи, които да са от полза не само за да оптимизирате помещенията, но и да не се налага да изхвърлите на боклука. Погледнете за справка тук: http://hamalski.com/izhvarlyane-na-stari-mebeli-s-hamalite-na-radoslav/ за извозване на стари мебели и стари вещи.

Понеделник, 26 Септември 2016 18:04

7 Организационни съвети за мазе

Ако се организира мазе, можете да избегнете цялото претрупване, съхраняване на вещите и да използвате оптимално вашето жизнено пространство. Мазетата са идеални за съхранение на сезонни дрехи, големи кашони и торби с багаж, консерви, хартия и допълнителни офис консумативи.

Предлагаме ви страхотно вдъхновение за нов, различен дизайн с меката мебел за вашата дневна.

Това, което може да подобри интериора на всяка дневна стая е едно модерно, елегантно и красиво канапе. Още по-магнетично излъчване може да получите ако аранжирате с няколко табуретки и възглавници в сходни десени и разхвърляни по ъглите. Ако на канапето липсва гръб и свободния стил и дизайн биха улеснили отпускането и релакса ви в така стая. В случай, че присъстват елементи от дърво из целия интериор около меката мебел, то това неминуемо би напомняло за пролетна поляна и горичка.

Друга добра идея за аранжиране на дневната с мека мебел е контраста в цветовете. Преди това организирайте изхвърляне на мебели.

Важна задача на всеки родител е подредбата на стаята на детето за новороденото. Тази работа отнема много време, но, въпреки това, бъдещата мама и татко получават много удоволствие от това.

Таваните и мазетата може да са доста полезни помещения. В тях могат да се съберат много вещи, неща, които за момента не са ви нужни, но все още използваеми. Обикновено таванските стаи са помещения не много големи, но в повечето случай са годни дори за живот. Едно хубаво почистване и подреждане ще ги освежи доста. Ако на вас все не ви остава време от работа или просто не ви се занимава с подобен вид дейности спокойно може да потърсите в интернет VOL.BG.

Където и да сте, каквото и да правите, домът е мястото, където трябва само да минете през вратата и приключенията, за които мечтаете започват да се сбъдват.

Истината е, че много от нас са така устроени, че не могат да се задържат за дълго на едно и също място. Парадокс в човешката природа. Всички искаме стабилност и постоянство, но трябва и да се изправяме пред нови преживявания. Когато ви трябва почистване на апартаменти има към кого да се обърнете.

Дори и да сте напълно щастливи и доволни от сегашната ситуация не е достатъчно, за извинение и това да останете на едно място прекалено дълго.

Страница 1 от 4

Допълнително